Saturday, May 30, 2009

Hello!!!

Where was i?

I was busy settling stuffs before the relaxing n fun holiday and went to college.

College was different..huhu~ 3 months before....the place i used to park my car was there but when i came last 2 weeks the place was under construction and still is...wat ever...i dont wanna know.. =)

BUT...
saya sangat marah!!
~sebab...saya mungkin x boleh grad sebab mereka tidak transfer credit saya lagi...ye...saya dah isi form credit transfer mase 2007 ok...bodoh!!!
~mereka tidak mahu pulangkan duit saya...saya dah 2 kali isi refund form..saya sudah maki marah mereka di credit control..tunggulah saya buat report ke press ke ape ke...and sila tunggu ayah saya yang garang itu paksa anda keluarkan cash anda masa itu jugak!!owh..sekali dengan kes credit transfer itu jugak!

itu sahaja yang saya tidak berpuas hati dengan college punye orang2 lah...

i felt a bit tense because..i am sick...don't ask..and i don't wanna think about it too...(can i??)

i am looking forward to our vacation!!!yay...
with d family laa...lalalala~1 more day.. =p

ape lagi?
~saye perlu buat bayaran utk book hall itu..
~saye x sabar nk kawen
~saye mahu start kerja cepat2..
~saye mahu sehat..harap2 tiada apa yang serious..
~saye..nak kurus seperti zaman dulu..hehe..saya dah gemuk!sangat berat sehingga tidak larat utk berjalan!!!dah critical tu... =(

ish macam2 lah dalam fikiran ni....tolong jangan serabut boleh tak?huhu..~

*saye rindu kekasih saye tu....haish..apelah!tapi seriyes saye rindu dia...*

till then!!~
daa~~

2 comments:

MissessShira said...

haha, kau sedang merasakan badan rasa sangat berat sampai tak larat nak jalan ke? hahahhahahha, aku penah mengalami tu..kuakuakua

el said...

ala kaklong relax je yang penting abang sayang