Wednesday, September 16, 2009

Wedding Preparation

Well, a very slow progress on my wedding preparation because, the parents want to start after raya and Mr Fiance also prefer to wait until end of year...sempatkah?
The only thing we bought is baju for the family...my baju nikah pun belum dibeli lagi,but Mr Fiance sudah ada...satu pun barang2 hantaran belum dibeli, bridal boutique (make-up, wedding dress, pelamin,etc) belum betul2 puas hati..and yes, we did survey around Melaka punya...but for Putrajaya?not yet...Mr Fiance' side? i don't know..but i know his family da start with bunga telur and others...me?bunga telur pun takde...

Takpe ke?lagi 7 bulan?i think macam sangat2 cepat masa berlalu sekarang ni...i want to start little by little...buying barang2 for hantaran sikit2...and sambil2 survey photog,videographer,dress,make-ups & accesorries, and all...

haish...

I will start everything right after raya AND i will start menguruskan badan yg bergemuk ni after raya?bole ke camtu?
*kalau bukan sebab ubat itu,pasti saya tidak mengembang seperti sekarang!*

~few days je lagi nak raya..sedih nye...sangat indah bulan ini...

4 comments:

Marsha~ said...

lamanye tak dpt masuk sini... bilanye jadi raja sehari tu?? 7 bulan lagi ke?? ishh.. sempaaatt.. yg penting booked dulu photograpger, make up dan tempat.. ape2 yg kena book better book cecepat.. part beli brg tu later2 boleh..

N.I.N.A said...

yeah...itulaa...after raya nk kna buat ape2 yg kna buat niy...=)

~ DaHLiA ~ said...

hye.. hye...
nak kawenn?? best2...
guwdluck la for ur preparation...
mesti seronok kan...
tok menurunkan berat badan.. jgn bimbang.. nanti lagi 3 bulan nakk kawen mesti bz gile n tak lalu makan sbb nervous... hahahaha...
all da best n slamat hari raye...!!

dialicious said...

Hi nina..selamat hari raya..7 bln survey puas2 dulu then baru decide..no need to diet so early nanti lama merana..hehe..paling berkesan 2 mths before start exercise..1 mth baru crash diet.all d best yea